Computer Club Weesp

Nieuwjaarstoespraak 12 januari 2011

Voorzitter ad interim Computer Club Weesp

Allereerst de beste wensen voor 2011, dat 2011 maar een mooi jaar mag worden.
Ik wil ook even terugkijken op 2010. We hebben met de Computer Club Weesp in 2010 afscheid genomen van John de Vries. Ik wil er niet te diep op ingaan. Mijn inzet is wel om door te gaan op de manier waarop John geholpen heeft dat we drie nieuwe Vista computers aangeschaft hebben en zo de CCW up to date hebben proberen te houden. Dit jaar hebben we zo ook een nieuwe Windows 7 computer aangeschaft. Zelf heb ik na een tijdje het stokje overgenomen van John en hoop er iets goeds van te maken.

We hebben ook in 2010 een vernieuwde website gekregen. Wim en met name Freddy dank daarvoor. Het lijkt mij een website die goed wordt bijgehouden en er netjes uitziet. Wim en Freddy ook dank voor het vele werk wat zij verzetten met de computertrainingen voor de club. Het aantal leden is op dit moment wat zorgelijk laag, namelijk 37. Misschien zijn er oplossingen te bedenken om de weg omhoog met meer leden weer te pakken te krijgen. De verenigingsmarkt ging redelijk met aardig wat belangstelling van aspirant nieuwe leden.

Wat ik prettig vind is dat Hans van Es heeft toegezegd mee te willen draaien met het openen en sluiten van de nis op de woensdagavonden. Wegens omstandigheden is Hans er niet vanavond. Toch alvast dank hiervoor. Met zín vieren gaat het gemakkelijker dan met zín drieŽn, het openen en sluiten. Verder hoop ik dat we de vacature in het bestuur, die is ontstaan in het afgelopen jaar, binnen redelijke termijn kunnen opvullen. En dan sluit ik af met een toast op het nieuwe jaar. Proost op 2011 voor Computer Club Weesp!

George Hoogervorst,
Voorzitter ad interim Computer Club Weesp

Terug naar het Nieuws

Laatst geupdate:

5-03-2014 23:59 uur

Copyright © 2010 Computer Club Weesp