Computer Club Weesp

Verenigingenmarkt 26 augustus 2010

Het verslag

De vooruitzichten voor het weer waren slecht de dag voorafgaand. Er was veel regen voorspeld. Gedurende de dag buienradar volgend leek het of we het tussen 18:00 uur en 22:00 uur toch misschien droog zouden houden. Om 18:00 uur was het inderdaad nog droog en hadden Wim, Erwin, Freddy en de schrijver van dit stuk afgesproken bij de clubruimte in het fort. Het was te laat om de Windows 7 computer nog mee te nemen naar de markt.

Na wat dubben besloten we één Windows Vista computer mee te nemen en de Windows XP computer met de Wireless LAN kaart erin om toch te proberen om Internet verbinding te maken. Wat later waren de computers geïnstalleerd. Het lukte helaas niet om goed Internet verbinding te maken. Na een tijdje had Erika ons ook gevonden en voegde zich erbij om te helpen om bijvoorbeeld dames duidelijk te maken dat de Computer Club Weesp misschien ook voor hen iets is.

Qua informatie hadden we de beschikking over de “Mogen we ons even voorstellen” folder, de flyer voor de Open dag van de club op 11 september 2010 in het fort, een inschrijfformulier en een inventarisatieformulier trainingen. Erwin had van alles een stapeltje neergelegd met op elk stapeltje een stuk massief stalen cilinder. Dat was bijzonder handig. Er stond namelijk wel behoorlijk wat wind en hierdoor bleven de papieren goed op hun plek liggen. We raakten de papieren goed kwijt aan mensen die interesse toonden in de Computer Club. Het was op een gegeven moment nodig om de papieren aan te vullen. We hadden van elk formulier 100 stuks, dus dat was genoeg. Er kwamen geregeld mensen bij de kraam om te kijken of het iets voor hen was. Op 11 september zal duidelijk worden of mensen ook lid willen worden. Halverwege kwam Henk ons versterken, wat verlaat wegens omstandigheden.

Freddy had foto’s van Sail 2010 in diavoorstelling op een computer staan en Wim had foto’s van onder andere Weesp op de andere computer staan waar ook interesse voor was. Zelf heb ik nog een rondje over de markt gemaakt. De sfeer was weer goed. Na inleveren van de consumptiebonnen zorgde Henk nog voor ijs voor de clubleden achter de kraam. Uiteindelijk was het de hele avond toch droog gebleven. Na afloop hebben Wim, Freddy en mijn persoon de twee computers en de papieren teruggebracht naar het fort en de computers weer aangesloten en getest of ze het weer deden waardoor ze weer gereed zijn voor de eerste clubavond. Conclusie kan zijn dat het resultaat van de verenigingenmarkt goed aanvoelt, een redelijk aantal adspirant- leden. En dat het toch droog weer voor de markt gebleven is. Later zal nog blijken hoeveel personen na de markt en de open dag 2010 lid zijn geworden.

George Hoogervorst

Terug naar het Nieuws

Laatst geupdate:

5-03-2014 23:47 uur

Copyright © 2010 Computer Club Weesp